Help

Domeinen Help

Contactinformatie updaten voor domeinen met privacy

C3: Als klant is aangemeld, bevat dit artikel rechtstreekse links naar de DCC voor ieder domein. Als klant niet is aangemeld, worden deze links niet weergegeven.

Als je Privéregistratie toevoegt aan je domeinen, wordt je persoonlijke contactinformatie verborgen, en vervangt algemene contactinformatie je persoonlijke contactinformatie in de WHOIS-database.

In je account kun je je persoonlijke contactinformatie en de onderliggende contactinformatie voor je domeinen updaten. Je kunt dezelfde contactinformatie gebruiken voor ieder domein, of je kunt de contactinformatie voor iedere domeinnaam apart updaten. Als je contactinformatie in je account bijwerkt, blijft deze verborgen.

Je kunt ook je voorkeuren voor e-mail doorsturen updaten om te bepalen hoe informatie naar je wordt verzonden.

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Als je je hierboven aanmeldt (onder Pictogram Tekst), kunnen we je een paar stappen besparen.

  1. Ga naar de pagina Domeininstellingen.
  2. Klik op de pagina Domeininstellingen onder Contactinformatie op Persoonlijke gegevens bekijken.
  3. Klik op Edit (Bewerken) om wijzigingen door te voeren.
  4. Selecteer Gebruiken voor alle contactsoorten om alle contactinformatie gezamenlijk te bewerken, of schakel dit vakje uit om individuele contacten te bewerken.
  5. Klik op Save (Opslaan) als je klaar bent met updaten.

Volgende stap


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.