Help

Domeinen Help

Contactgegevens voor mijn domein wijzigen

Je kunt de contactgegevens voor je domeinnamen op ieder moment bijwerken. Ieder contacttype (registrant, administratief, technisch en facturatie) kan individueel bewerkt worden of je kunt ze allemaal tegelijkertijd bewerken. Je moet andere stappen volgen als Privacybescherming is ingeschakeld voor je domein.

  1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Schakel het selectievakje in naast de domeinen die je wilt bijwerken. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  3. Selecteer in het menu boven je domeinlijst Eigenaarschap en vervolgens Contacten bijwerken.
    selecteer Contacten bijwerken
  4. Voer je nieuwe contactgegevens in.

    Opmerking: Om de gegevens van individuele contacttypen te bewerken, maak je de selectie voor de optie Voor alle contacttypen gebruiken ongedaan en selecteer je het juiste contacttabblad.

  5. Klik op Opslaan als je de bijwerkingen hebt gemaakt. Het kan tot 48 uur duren voordat je nieuwe informatie bijgewerkt is in de WHOIS-database.
Verplicht: Als je de organisatie, voornaam, achternaam of e-mailadres van de registrant hebt bijgewerkt, moet je die wijzigingen goedkeuren.

Meer info


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.