Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Domeinen Help

Contactgegevens verifiëren voor ICANN-validatie

De RAA-overeenkomst (Registrar Accreditation Agreement) met ICANN stelt ons in staat als registerhouder op te treden en top-level domeinnamen (TLD's) aan onze klanten te verkopen. ICANN — de organisatie die het Domain Name System (DNS) beheert — vernieuwt zijn RAA-overeenkomst om de paar jaar en alle registerhouders moeten deze overeenkomst naleven om domeinnamen te kunnen blijven verkopen en beheren. De meest recente wijzigingen zorgen ervoor dat wij de registrant en contactgegevens van de koper moeten verifiëren.

‌‌We moeten een e-mailadres OF telefoonnummer verifiëren als:‌‌

  • Er een nieuw domein wordt geregistreerd met niet-geverifieerde contactgegevens.
  • Een domeinregistrant zijn e-mailadres of telefoonnummer dat voor aankopen wordt gebruikt bijwerkt met niet-geverifieerde informatie.
  • We weten of redenen hebben om aan te nemen dat de contactgegevens van een koper ongeldig zijn.

Als je een contactverificatiebanner in je domeinnaamaccount hebt, moet je je aanmelden bij het account waar het domein is geregistreerd om te verifiëren dat je e-mailadres actief en accuraat is.

  1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Als je een oranje meldingsbanner boven aan de pagina ziet, klik dan op Verificatie-e-mail opnieuw versturen. Als je geen banner ziet met de koppeling in het domeinbedieningspaneel, klik dan op de domeinnaam met de status In afwachting van WHOIS-verificatie. De domeinpagina heeft een banner met een knop voor opnieuw verzenden.
  3. Ga naar je e-mailaccount, open het verificatiebericht, en klik op Controleer je e-mailadres.

Nadat je contactgegevens zijn geverifieerd, werkt ons systeem je domeinnaam binnen 24 uur bij van de status In afwachting van WHOIS-verificatie naar Geverifieerd.

Als je geen verificatiemail ontvangt, moet je het volgende doen:

  • Controleer je mappen met spam.
  • Werk je e-mailadres als registrant of klant bij.
  • Zorg dat e-mails van sales@godaddy.com niet worden geblokkeerd door je lijst met geblokkeerde afzenders.

Meer informatie

  • Als je geen verificatiebericht van ons hebt ontvangen, moet je mogelijk je domeinregistrant of e-mailadres van je account bijwerken. Voltooi vervolgens de verificatiestappen opnieuw om het proces af te ronden.