Contactgegevens bijwerken voor domeinen met beveiliging

Wijzig de onderliggende contactgegevens voor je domeinen met volledige of ultieme bescherming om de contactgegevens van de registrant, administratie, techniek of facturering te wijzigen. Voor alle in aanmerking komende domeinen die zijn geregistreerd bij GoDaddy worden de contactgegevens van het domein automatisch vervangen door proxygegevens van onze privacyserviceprovider, Domains By Proxy & reg ;. Als je je contactgegevens wijzigt, worden deze niet weergegeven in de WHOIS -directory , tenzij je de zichtbaarheidsinstellingen op je domein wijzigt.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    domein selecteren
  3. Klik onder Contactinformatie op Bewerken.
  4. Wijzig indien nodig je contactgegevens. Schakel Gebruiken voor alle contacttypen uit om informatie op elk tabblad voor afzonderlijke contacttypen te bewerken.
  5. Selecteer Opslaan om je contactgegevens bij te werken.
  6. Verifieer je identiteit. We sturen de verificatiecode via sms of een authenticator -app als je authenticatie in twee stappen (2SV) gedurende minimaal 72 uur hebt ingeschakeld. Selecteer anders Wachtwoord verzenden en we sturen een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van je registrant.
Verplicht: Als je contactgegevens zijn ingesteld op zichtbaar en je de voornaam , achternaam , organisatie of e -mailadres van de registrant hebt bijgewerkt, moet je die wijzigingen goedkeuren .

Het kan tot 48 uur duren voordat je nieuwe informatie wordt weergegeven in de WHOIS -database .