Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Verbinding maken via Extern bureaublad (RDC) met je Windows-server

Je kunt een verbinding van Microsoft Extern bureaublad (RDC) gebruiken om je Windows VPS of Dedicated server van generatie 4 te beheren.

1. Open Extern bureaublad-verbinding op je Windows-computer.
  2. Voer het IP-adres van je Generation 4-server in en selecteer Verbinden.
  3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je server in wanneer hierom gevraagd wordt en selecteer vervolgens OK.

Verwante stappen

Meer informatie

• Als je een beheerde of volledig beheerde server hebt, moet je misschien beheerdertoegang inschakelen voordat je kunt verbinden met een Remote Desktop.
  • Meer informatie over het gebruik van de extern bureaublad-verbinding van Windows vind je op de supportpagina van Microsoft.