Configureer URL -verdediging

URL -bescherming is een functie binnen Geavanceerde e -mailbeveiliging die e -mailberichten scant op schadelijke koppelingen. Standaard worden koppelingen in de berichttekst herschreven, behalve bij versleutelde berichten. Je moet een beheerder zijn voor je organisatie om een URL -verdediging te configureren.

Als een URL wordt herschreven, zie je het volgende wanneer je eroverheen beweegt:
https://urldefense.proofpoint.com/v1/url?=...

Opmerking: alleen URL's in de berichttekst kunnen worden herschreven. Eventuele URL's in bijlagen kunnen niet worden herschreven door Proofpoint.

1. Meld u aan bij de Geavanceerde Email Security
  2. Selecteer onder Beveiligingsinstellingen Kwaadaardige inhoud > URL -verdediging .
  3. Als je eenmaal in de sectie URL -bescherming bent , kunnen de volgende opties worden in- of uitgeschakeld. Breng de gewenste wijzigingen aan en selecteer Opslaan.
    Instelling Beschrijving
    Herschrijf URL's die zich in DKIM -ondertekende berichten bevinden

Herschrijf URL's die zijn gevonden in door DKIM ondertekende berichten.

Opmerking: DKIM is een e -mailvalidatiesysteem dat is ontworpen om spoofing van e -mail te detecteren en te controleren of inkomende e -mail van een domein tijdens het transport niet is gewijzigd. Het herschrijven van URL's in DKIM-ondertekende berichten kan de DKIM-handtekening onderbreken.

Herschrijf URL's die zich niet in een ankertag bevinden

Herschrijf alle URL's die niet zijn opgenomen in een ankertag in de broncode van de e -mail.

Opmerking: Ankertags worden in HTML gebruikt om een browser of e -mailclient te vertellen waar een gebruiker naartoe moet worden geleid wanneer er op inhoud, zoals een URL of afbeelding, wordt geklikt. Sommige e -mailclients zetten de tekst van een domeinnaam of URL automatisch om in een klikbare koppeling als deze oorspronkelijk niet als koppeling is verzonden.

Sluit URL's uit die gespecificeerde domeinen/IP -adressen bevatten

Specificeer domeinen en/of IP -adressen die, wanneer ze worden gevonden in een bericht -URL, niet worden herschreven.

Alle vermeldingen moeten worden gescheiden door een regel, komma of puntkomma.

Sluit actieve domeinen uit die aan deze organisatie zijn gekoppeld Voorkom dat Proofpoint URL's herschrijft in berichten met domeinen binnen het Proofpoint -account.
    Sluit het herschrijven van e -mails uit die zijn verzonden door gespecificeerde afzenders

E -mailadressen of domeinen die in dit tekstgebied worden ingevoerd, hebben geen herschreven URL's in het bericht wanneer ze naar een klant worden verzonden met behulp van geavanceerde e -mailbeveiliging.

Zorg ervoor dat je hier alleen expliciet vertrouwde e -mailadressen of domeinen invoert.

Alle vermeldingen moeten worden gescheiden door een regel, komma of puntkomma.

Sluit het herschrijven van kale IP -adressen in e -mails met platte tekst uit Voorkom dat IP -adressen in een e -mail zonder opmaak worden herschreven.
    Sluit herschrijf -URL's uit in e -mails met platte tekst Herschrijft geen URL's in e -mails met platte tekst.