Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Configureer mijn website monitoring

Websitebeveiliging biedt verschillende website -monitoren die je via e -mail op de hoogte stellen als er iets mis is met je site. Wanneer je je websitebeveiliging instelt, moet je de monitoringtypen bekijken en configureren om het meeste uit je websitebeveiliging te halen.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups naast de site die je wilt configureren de optie Beheren .
  3. Selecteer onder Monitoring Details .
  4. Het monitoringdashboard wordt weergegeven met een lijst met sites waarvoor monitoring is ingeschakeld. Selecteer de site waarvoor je aanvullende bewakingstypen wilt activeren.
  5. Selecteer Instellingen in de rechterbovenhoek.
  6. Schakel de schakelaar omDe schakelknop. naast het bewakingstype dat je wilt activeren of deactiveren.
  7. Zodra een bewakingstype is geactiveerd, selecteert u de frequentie van de scans in de vervolgkeuzelijst.

8. Het scherm Typen bewaking.

Soorten bewaking

Externe malwarebewaking

Onze malwaremonitoring identificeert versluierde javascript-injecties, cross-site scripting, website-defacements, verborgen en kwaadaardige iframes, PHP-mailers, phishing-pogingen, kwaadaardige omleidingen, backdoors, anomalieën, drive-by-downloads, social engineering-aanvallen, SEO blackhat-spam, farmaceutische hacks, voorwaardelijke omleidingen en mobiele omleidingen.

SSL -bewaking

Een SSL (Secure Sockets Layer) is een certificaat op de website waarmee de informatie van de client naar de server kan worden versleuteld. Als je site een SSL -certificaat gebruikt, is het belangrijk om de status van het certificaat te kennen om de persoonlijke identificeerbare informatie (PII) van je klant te beschermen.

Het komt zelden voor dat uw SSL -certificaat wordt gewijzigd, maar als dit het geval is, wordt u via e -mail op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.

DNS -bewaking

DNS is een protocol dat door computers wordt gebruikt om te communiceren. Het verandert de naam van een website (bijvoorbeeld coolexample.com) in een Internet Protocol (IP) -adres zoals 123.45.567.891. De naam die door DNS wordt verstrekt, is wat we als mensen gebruiken om de naam van de website te lezen. Het IP -adres is wat de computers gebruiken om de website te vinden.

Deze monitoringoptie controleert het IP -adres van je website, naamservers en MX -records. Het komt zelden voor dat deze informatie wordt gewijzigd, maar als dat het geval is, stellen we je op de hoogte.

Blokkeerlijst bewaken

Er zijn een aantal autoriteiten voor het blokkeren van lijsten die controleren op malware, spam en phishing -pogingen. Je wordt gewaarschuwd als je site is geblokkeerd voor een van de volgende items:

• PhishTank
  • Opera -browser
  • SiteAdvisor
  • Sucuri Malware Labs -blokkeerlijst
  • Yandex (via Sophos)
  • ESET

Als je hulp nodig hebt bij het configureren van deze scans, vraag dan gerust om hulp bij websitebeveiliging .