Help

Websitebeveiliging en back-ups Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Configureer mijn website monitoring

Websitebeveiliging biedt verschillende website -monitoren die je via e -mail op de hoogte stellen als er iets mis is met je site. Wanneer je je websitebeveiliging instelt, moet je de monitoringtypen bekijken en configureren om het meeste uit je websitebeveiliging te halen.

  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren.
  3. Selecteer Instellingen in het navigatiemenu.
  4. Kies de monitoren die je wilt en hoe vaak je wilt dat ze je site scannen. Voor frequentie kun je kiezen voor Dagelijks of Elke 12 uur . Malware + Blacklist kan niet worden uitgeschakeld. DNS- , SSL- en uptimecontrole kunnen worden in- of uitgeschakeld.
    Typen bewaking

Elke monitor beschermt je site op een andere manier.

Monitor Beschrijving
Malwarebewaking Malwaremonitoring identificeert website -defecten, phishing -pogingen, achterdeurtjes en meer op je site. We stellen je op de hoogte als er iets met je website gebeurt.
Blacklist -monitoring Er is een aantal autoriteiten die op de zwarte lijst staan en die controleren op malware, SPAM en phishing -pogingen. Onze monitoring controleert automatisch API's op de zwarte lijst en zorgt ervoor dat je weet wanneer je site op de zwarte lijst staat door: Sucuri, Google, Norton, AVG, Phish Tank, McAfee SiteAdvisor en anderen.
DNS -bewaking Dit bewaakt het IP -adres van je website, naamservers en MX -records. Het komt zelden voor dat deze informatie verandert, maar als dat het geval is, stellen we je op de hoogte.
SSL -bewaking Een SSL (Secure Sockets Layer) is een certificaat op de website waarmee de informatie tussen de client en de server kan worden versleuteld. Als je site een SSL -certificaat gebruikt, is het belangrijk om de status van het certificaat te kennen om de informatie van je klant veilig te houden. Het komt zelden voor dat uw SSL -certificaat wordt gewijzigd, maar als dit het geval is, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
Uptime We laten het je weten als je site reageert met een fout of een time -out.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.