Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Configureer mijn SSL -certificaat om te werken met de Web Application Firewall (WAF)

Als je Websitebeveiliging hebt, bieden we HTTPS -ondersteuning voor je website als onderdeel van je Web Application Firewall (WAF) . Je kunt je aangepaste certificaat (EV, OV of Wildcard) gebruiken om het meegeleverde certificaat met slechts een paar eenvoudige stappen te vervangen.

Opmerking: als je Beheerde WordPress of Webhosting en klassieke hosting gebruikt, maak dan een supportticket voor websitebeveiliging, zodat we de certificaatbestanden voor je kunnen toevoegen.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren.
  3. Selecteer Details onder Firewall .
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer HTTPS/SSL .
  6. Selecteer Certificaat vervangen .
  7. Verstrek een kopie van je privésleutel (.key) en certificaat (.crt).
    CSR en privésleutel
  8. Selecteer Opslaan.

Na het opslaan van het certificaat kan het max. 10 minuten duren voordat de SSL is geactiveerd op de WAF.