Websitebeveiliging en back-ups Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Configureer mijn SSL-certificaat om te kunnen functioneren met de Firewall webtoepassing (WAF)

Als je een Express-, Deluxe- of Ultimate Websitebeveiliging -abonnement hebt, bieden we HTTPS -ondersteuning voor je website als onderdeel van je Web Access Firewall (WAF) . Je kunt je aangepaste certificaat (EV, OV of Wildcard) gebruiken om het meegeleverde certificaat met slechts een paar eenvoudige stappen te vervangen.

Opmerking: als je Beheerde WordPress of Webhosting en klassieke hosting gebruikt, maak dan een supportticket voor websitebeveiliging, zodat we de certificaatbestanden voor je kunnen toevoegen.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups de optie Beheren naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren.
  3. Selecteer bovenaan de pagina Firewall .
  4. Selecteer op de kaart voor je website SSL in hetinstellingen menu.
  5. Selecteer Certificaat vervangen .
  6. Geef een kopie van je privésleutel (.key) en certificaat (.crt).
    CSR en privésleutel
  7. Selecteer Opslaan.

Na het opslaan van het certificaat kan het max. 10 minuten duren voordat de SSL is geactiveerd op de WAF.