Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Configureer e -mail die is ingesteld op Thunderbird handmatig

Ontdek hoe u de instellingen van uw Workspace -e -mailaccount handmatig configureert in Thunderbird, voor het geval de accountdetectietool mislukt. ( Stel je e -mail in met behulp van een hulpprogramma voor automatische detectie .)

 1. Als Thunderbird je accountinformatie niet accepteert, klik je op Handmatige configuratie .Klik op handmatige configuratie
 2. Voer de IMAP SSL -instellingen in:
  Hostnaam van server Poort SSL/TLS Verificatie
  Inkomend (IMAP) imap.secureserver.net 993 SSL Normaal wachtwoord
  Uitgaand (SMTP) smtpout.secureserver.net 465, 587 SSL Normaal wachtwoord
  Gebruikersnaam Workspace-e-mailadres

  Opmerking: je kunt POP3 ook gebruiken om je Workspace e -mailaccountinstellingen te configureren. Zie POP-instellingen gebruiken om mijn Workspace Email aan een e-mailclient toe te voegen.

 3. Klik op Opnieuw testen .
  Klik op opnieuw testen
 4. Klik op Gereed .
 5. Test of je e -mail goed is ingesteld door jezelf een bericht te sturen vanuit je webmail. Wanneer u deze ontvangt, antwoordt u van Thunderbird om uw uitgaande serverinstellingen te testen.

  Opmerking: Als Thunderbird je accountinformatie nog steeds niet kan verifiëren, neem dan contact op met de klantondersteuning

Meer informatie

Opmerking: als service bieden we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven producten van derden niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten. Thunderbird is een handelsmerk van de Mozilla Foundation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle rechten voorbehouden.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.