Configureer e -mail die is ingesteld op Thunderbird handmatig

Ontdek hoe u de instellingen van uw Workspace -e -mailaccount handmatig configureert in Thunderbird, voor het geval de accountdetectietool mislukt. ( Stel je e -mail in met behulp van een hulpprogramma voor automatische detectie .)

1. Als Thunderbird je accountinformatie niet accepteert, klik je op Handmatige configuratie .Klik op handmatige configuratie
  2. Voer de IMAP SSL -instellingen in:
    Hostnaam van server Poort SSL/TLS Verificatie
    Inkomend (IMAP) imap.secureserver.net 993 SSL Normaal wachtwoord
    Uitgaand (SMTP) smtpout.secureserver.net 465, 587 SSL Normaal wachtwoord
    Gebruikersnaam Workspace-e-mailadres

Opmerking: je kunt POP3 ook gebruiken om je Workspace e -mailaccountinstellingen te configureren. Zie Gebruik POP-instellingen om mijn Workspace Email aan een e-mailclient toe te voegen.

3. Klik op Opnieuw testen .
    Klik op opnieuw testen
  4. Klik op Gereed .
  5. Test of je e -mail goed is ingesteld door jezelf een bericht te sturen vanuit je webmail. Wanneer u deze ontvangt, antwoordt u van Thunderbird om uw uitgaande serverinstellingen te testen.

Opmerking: Als Thunderbird je accountinformatie nog steeds niet kan verifiëren, neem dan contact op met de klantondersteuning

Meer informatie

Opmerking: als service bieden we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven producten van derden niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten. Thunderbird is een handelsmerk van de Mozilla Foundation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle rechten voorbehouden.