Webdesignservices Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Vergelijk Website Design Service -abonnementen

De Webdesignservicepakketten van GoDaddy dekken alles, van een "online visitekaartje" van één pagina tot een online webwinkel met meerdere pagina's, mogelijk gemaakt door WooCommerce. Bel ons op (480) 366-3344 voor een gratis adviesgesprek of bekijk de tabel hieronder om te zien wat het beste bij je past.

Opmerking: als je vragen hebt over je bestaande service, bel je het Websitebouwserviceteam op (480) 366-3336. Meer inhoud kan tegen een extra vergoeding worden toegevoegd - vraag ons om een offerte.

KenmerkEssentiële siteStandaardsitePremium sitePremium winkel
Pagina's/producten inbegrepen met eenmalige bouwkostenMaximaal 4 pagina'sMaximaal 5 pagina's (in het VK 10 pagina's)
Bel ons voor een offerte voor aanvullende inhoud
Maximaal 10 pagina's
Bel ons voor een offerte voor aanvullende inhoud.
7
Productcategorieën (alleen voor winkels)NANANA25 of 15 met opties
PlatformWebsites + MarketingWordPressWordPressWordPress + WooCommerce
Totaal aantal afbeeldingen20505070
Formuliervelden5252525
Hyperlinks of embed codes5252525
Woorden500 per site2000 per pagina2000 per pagina2000 per pagina
Domeinnaam
(Eerste jaar - gratis)
Office365 starters e -mailaccount
(Eerste jaar - gratis)
SSL-certificaat
Kan zelf worden bijgewerkt nadat de site is gestart

Opmerking: het team van Website Design Services gebruikt zijn gezond verstand, op basis van de inhoud die je indient, om paginabeschrijvingen, browsertitels, trefwoorden en metagegevens te genereren. We kunnen echter geen betere ranking garanderen.

Meer informatie

Over Real User Metrics (RUM) en Google Core Web Vitals (CWV)

Alleen voor onze Beheerde WordPress -klanten: Als onderdeel van de aanschaf van je services en voor voortdurende verbetering word je aangemeld voor Real User Metrics (RUM) en Google Core Web Vitals.

  • Wat zijn Real User Metrics (RUM)? Met RUM kunnen we interne knelpunten en optimalisatiemogelijkheden identificeren door een klein stukje JavaScript -code in te voegen in websites van klanten. Het fragment van de JavaScript -code stelt ons in staat om de prestaties van uw website te meten en bij te houden en verzamelt informatie zoals de verbindingstijd en de laadtijd van de pagina. We verzamelen geen gebruikersinformatie met RUM. Met de gegevens die we verzamelen, kunnen we onze systemen verbeteren, de DNS -resolutie optimaliseren en de netwerkroutering en serverconfiguraties verbeteren.
  • Wat is Google Core Web Vitals? Web Vitals is een initiatief van Google om uniforme richtlijnen te bieden voor kwaliteitssignalen die essentieel zijn voor het leveren van een geweldige gebruikerservaring op internet. Deze vitaliteitswaarden worden gebruikt om de prestaties van je website te meten, wat van invloed kan zijn op je positie in zoekmachines. Zie de pagina Webvitals voor meer informatie.
  • Hoe we deze gegevens gebruiken: Je klanten verwachten snelle verbindingen en laadtijden voor je website en zelfs een kleine traagheid kan je klantbetrokkenheid en conversie kosten. De gegevens die via RUM en CWV worden verzameld, stellen ons in staat om onze producten te verbeteren om de prestaties en status van je website voortdurend te verbeteren.
  • Waar we deze gegevens NIET voor gebruiken: We verzamelen geen gebruikersinformatie met RUM en CWV. We gebruiken deze gegevens niet om aanvullende producten voor je op de markt te brengen.
  • Afmelden voor RUM: Volg de stappen inReal User Metrics (RUM) uitschakelen .