Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Code -ondertekenende certificaten converteren naar verschillende indelingen

Opmerking: vanaf 1 juni 2021 zal GoDaddy niet langer certificaten voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening verstrekken of verlengen. Als je al in het bezit bent van een certificaat voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening, kun je dit na 1 juni 2021 niet opnieuw versleutelen. Alle certificaten die voor 1 juni 2021 zijn uitgegeven, blijven geldig totdat ze verlopen.

Er zijn verschillende scenario's voor het converteren van certificaten voor het ondertekenen van programmacode. Dit zijn de meest voorkomende. Als je scenario hier niet wordt vermeld, raadpleeg je de instructies van je fabrikant.

Je hebt het certificaat in een SPC -bestand en de bijbehorende privésleutel in een PVK -bestand

Je hebt het certificaat in een SPC -bestand en de bijbehorende privésleutel in het Windows -certificaatarchief

  1. Importeer het SPC -bestand in het Windows -certificaatarchief op dezelfde computer (met hetzelfde aanmeldingsaccount) als waar de certificaataanvraag is ingediend.
    • Klik met de rechtermuisknop op het SPC- bestand in de Windows Verkenner en selecteer Certificaat installeren . Doorloop de wizard zoals aangegeven.
    • OF

    • Importeren via de sectie Certificaten van Internet Explorer. Open het menu Extra en selecteer Internetopties . Ga naar het tabblad Extra, selecteer Persoonlijk en klik op Importeren . Blader naar het SPC -bestand voor het ondertekenen van code. Je moet de filter voor het bestandstype wijzigen. Als je klaar bent, klik je op OK .
  2. Exporteer het code -ondertekenende certificaat en de privésleutel als een PFX/P12 -bestand, inclusief de privésleutel en alle tussenliggende certificaten in de keten. Zie voor meer informatie Een geïnstalleerd certificaat voor codeondertekening exporteren vanuit Windows .

Je hebt het code -ondertekeningscertificaat in het SPC = -bestand en de bijbehorende privésleutel in een Java -sleutelarchief


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.