Controleer mijn Microsoft 365 -account op verdachte inboxregels

Als je Microsoft 365 -account is gehackt, kan iemand regels toevoegen om je inkomende e -mails naar andere mappen te verplaatsen zonder dat je het weet. Hierdoor kan het lijken alsof je e -mails mist wanneer ze daadwerkelijk naar een willekeurige map worden gestuurd. Als je vermoedt dat je account is gehackt, controleer dan op regels die je niet hebt gemaakt en verwijder deze.

Outlook on het web

Controleer eerst of er schadelijke regels zijn in de webversie van Outlook.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Selecteer E -mail en vervolgens Regels . Je ziet een lijst met regels die aan je account zijn toegevoegd. Verwijder alles wat je niet herkent.
    Het deelvenster Instellingen toont E -mail aan de linkerkant en Regels geselecteerd aan de rechterkant.

Exchange -beheercentrum

Sommige regels worden mogelijk weergegeven in het Exchange -beheercentrum, maar niet in Outlook op het web. Let op: je moet een beheerder zijn om toegang te krijgen tot het Exchange -beheercentrum.

1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer aan de linkerkant, onder E -mailstroom , Regels . Je ziet een lijst met regels die aan je account zijn toegevoegd.
    Instellingen voor e -mailstroom uitgebreid met gemarkeerde regels.
  3. Als je regels wilt verwijderen die je niet herkent, selecteer je naast een regel het selectievakje en vervolgens Verwijderen .

Je account moet nu worden verwijderd van alle regels of instellingen die je niet hebt gemaakt.