SSL-certificaten Help

De domeinnaam (algemene naam) op mijn SSL-certificaat wijzigen

Je kunt de algemene naam van je SSL-certificaat wijzigen. Dit is de primaire domeinnaam die het certificaat beveiligt en versleutelt. Hoe je de algemene naam wijzigt, is afhankelijk van waar je certificaat momenteel wordt gehost:

Hosting Wat te doen
Het primaire domain voor een GoDaddy-hostingaccount
  1. Verwijder je certificaat op de huidige locatie.
  2. Wijzig de domeinnaam in je hostingaccount (cPanel | Plesk)
  3. Volg de onderstaande stappen.
Websites + Marketing-account
  1. Volg de instructies in Koppel mijn Websites + Marketing-site aan een domein voor wijziging in je domein van godaddysites.com.
  2. Volg de instructies in Koppel mijn Websites + Marketing-site aan een domein opnieuw om te wijzigen in het domein dat je wilt gebruiken.
Op een andere locatieVolg de onderstaande stappen.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer Beheren voor het SSL-certificaat dat je wilt wijzigen.
  3. Selecteer De site wijzigen die je certificaat beveiligt.
  4. Selecteer een van de volgende mogelijkheden op basis van waar je website wordt gehost:
  5. HostingWat te doen
    Gedeelde hosting of WebsitebouwerSelecteer Je certificaat naar een van je gehoste domeinen verplaatsen en selecteer vervolgens de domeinnaam die je wilt gebruiken.
    EldersSelecteer Wijzigen in een ander domein en voer de algemene naam in die je wilt gebruiken voor het certificaat.
  6. Selecteer Wijziging toevoegen.
  7. Als je een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) vanaf je server hebt gebruikt op het moment dat je je oorspronkelijk SSL-certificaat hebt gekregen en je naar een nieuwe server migreert, moet je een aanvullende wijziging toevoegen om het certificaat opnieuw te versleutelen met een CSR vanaf de nieuwe server. Selecteer de optie Je certificaat opnieuw versleutelen, plak de nieuwe CSR en selecteer Wijziging toevoegen.
  8. Selecteer Alle wijzigingen verzenden.

Opmerking: Bij Deluxe SSL-certificaten en SSL-certificaten met uitgebreide validatie kun je alleen de algemene naam wijzigen. Je kunt de informatie over de organisatie niet wijzigen.