Het domein in mijn Linux-hostingaccount wijzigen

Zo wijzig je je de primaire domeinnaam op je Linux-hostingaccount. Nadat je de wijziging hebt gemaakt, kan het tot 24 uur duren voordat de wijziging is doorgevoerd.

Voordat je deze stappen volgt:

Heb je dat allemaal gedaan? Laten we dan nu die domeinnaam gaan wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik op het accountdashboard in de sectie Instellingen naast Primair domein op Wijzigen.
  4. Selecteer het domein dat je wilt gebruiken of geef het op en klik op Domein wijzigen.

Meer informatie

• Als het domein dat je wilt gebruiken niet aan hetzelfde GoDaddy-account gekoppeld is, moet je de A-record van het domein wijzigen om het naar je hosting IP-adres te laten verwijzen.
  • WordPress®-installaties kunnen hun werking verliezen als je je primaire domein wijzigt. Mocht dit gebeuren, raadpleeg dan deze Wordpress-instructies.

Gerelateerde producten