Websites + Marketing Help

Wijzig de achtergrond van mijn pagina Binnenkort

Als je de publicatie van je site ongedaan hebt gemaakt, zien de bezoekers van je website een achtergrondafbeelding met het woord 'Binnenkort' erop weergegeven. Als je die afbeelding wilt wijzigen, kun je dat op deze manier doen.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Site bewerken.
  4. Open de Koptekstsectie door de omslagafbeelding van je Startpagina te selecteren.
  5. Selecteer de pijl naast Omslagmedia.
    Selecteer het venster Omslagafbeelding
  6. Selecteer Vervangen om je afbeelding te bewerken, of vervang je omslagfoto met een effen kleur.
  7. Als je klaar bent, klik je op Publiceren om de afbeelding te activeren.
  8. Gebruik het pictogram Startpagina om terug te gaan naar Mijn site.
  9. Selecteer Instellingen.
  10. Selecteer Publiceren ongedaan maken en bevestig de volgende aanwijzingen