Wijzig of verwijder een distributiegroep

Bewerk of verwijder distributiegroepen uit de e & Office -dashboard. Je kunt de naam en het adres van de distributiegroep wijzigen, leden toevoegen of verwijderen, of de groep volledig verwijderen.

Vereist: je hebt beheerdersmachtigingen nodig om distributiegroepen te beheren. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
  1. Meld je aan bij je E & Office -dashboard (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer aan de linkerkant Microsoft 365 Admin en vervolgens Distributiegroepen .
    Selecteer Distributiegroepen in het menu Microsoft 365 Admin

Bewerk een distributiegroep

1. SelecteerPotloodknop bewerken.
  2. Bewerk de naam van de distributiegroep, het adres van de distributiegroep of beide.
    Distributiegroep, Marketingteam en adres, marketing@coolexample.com
  3. Schakel de schakelaar in als u wilt dat gebruikers buiten uw organisatie e -mail verzenden naar deze groep. Schakel het anders uit.
  4. Schakel de selectievakjes in of uit om leden in de groep te wijzigen.
  5. Als je klaar bent, selecteer je Opslaan .

Verwijder een distributiegroep

1. SelecteerPrullenbak knop verwijderen.
  2. Zorg ervoor dat je de juiste groep verwijdert en selecteer Verwijderen .
    Distributiegroep verwijderen

Als je een fout ziet bij het wijzigen of verwijderen van een distributiegroep, wacht dan een uur en probeer het opnieuw. Beheerders kunnen ook distributiegroepen beheren in het Exchange -beheercentrum (EAC). Ontdek hoe je distributiegroepen beheert in de EAC van Microsoft.

Ga terug naar de pagina Distributiegroepen om te maken,Potloodknop bewerken ofPrullenbak knop distributiegroepen verwijderen.