Wijzig mijn Linux Hosting -e -mailbestemming

Als je een andere e -mailservice in je Linux -hostingaccount wilt gebruiken (anders dan cPanel -e -mail), moet je je MX -records bijwerken zodat deze overeenkomen met de records die je e -mailprovider je hebt gegeven.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Domeinen op Zone -editor . Je domeinen verschijnen in de lijst met domeinen.
  5. Klik voor het domein dat je wilt wijzigen op +MX Record en voer de informatie van je e -mailprovider in. Om mogelijke problemen met je e -mailservice te voorkomen, begin je met prioriteit 10 in plaats van 0.
  6. Klik op Een MX -record toevoegen .

Opmerking: Wacht 48 uur totdat de DNS -propagatie heeft plaatsgevonden voordat je doorgaat met de volgende stap. Gedurende deze tijd kan e -mail worden afgeleverd bij je cPanel -e -mailaccount of je e -mailprovider. Maar als je het niet erg vindt om stil te staan, kun je doorgaan zonder 48 uur te wachten.

7. In de cPanel startpagina in het gedeelte E-mail op E-Routing en selecteer uw domein uit de lijst.
  8. Selecteer Externe e -mailuitwisselaar en klik op Wijzigen .
  9. Klik op Zone Editor in de notitie bovenaan de pagina.
  10. Selecteer Beheren onder de kolom Acties voor de domeinnaam die u wilt wijzigen.
  11. In de sectie Zone Records, naast de Priority 0 MX-record met de bestemming die is uw domeinnaam, onder Acties op Verwijderen.
    klik op verwijderen
  12. Klik op Doorgaan.

Terwijl deze wijziging zich doorvoert, kan e -mail die naar je domeinnaam wordt verzonden, worden afgeleverd op het e -mailadres van je Linux -hostingaccount.