Contactgegevens voor mijn domein bewerken

Wijzig op elk moment de onderliggende gegevens van de contactpersonen voor je domeinen in je GoDaddy-account. Wanneer de Privacy van domeinen is ingeschakeld, worden de contactgegevens van het domein in het openbare WHOIS directory vervangen door vervangende gegevens van onze privacypartner, Domains By Proxy®. Wijzigingen in je contactgegevens worden niet in WHOIS getoond, tenzij je de Privacy van domeinen uitschakelt.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je wilt bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast de domeinnaam en klik dan op alles selecteren.
    schermafbeelding van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer Contactinformatie bewerken in het actiemenu.
    • Afhankelijk van de grootte van je scherm, moet je mogelijk het menu Meer aanklikken en naar beneden scrollen om Contactinformatie bewerken te zien staan.
  4. Voer je nieuwe contactgegevens in.
    • Vink het selectievakje aan naast Gebruiken voor alle contacttypen om deze wijzigingen toe te passen bij alle contacttypen. Of vink het selectievakje uit om alle contacttypen apart te bewerken.
  5. Selecteer Doorgaan om je wijzigingen op te slaan.
    • Als je domein domeinbescherming heeft, moet je je identiteit verifiëren. Als je tweestapsverificatie (2VS) ten minste 24 uur is ingeschakeld in je account, voer dan de code in die we je hebben gestuurd via sms of een authenticatie-app. Of voer het eenmalige wachtwoord in dat we hebben gestuurd naar het e-mailadres van de geregistreerde.
Vereist: Als je Privacy van domeinen uitgeschakeld is en je hebt de voornaam, achternaam, organisatie of het e-mailadres van de registrant bijgewerkt, dan moet je deze updates goedkeuren.

Je zult een Gelukt!-bericht zien wanneer je domeinen zijn bijgewerkt. Het kan tot 90 minuten duren voordat de nieuwe contactgegevens in je account en in WHOIS zichtbaar zijn.

Verwante stap

Meer info