Wijzig de hoofdmap van een secundair domein in Windows -hosting

Als je al een secundair domein hebt toegevoegd aan je Deluxe of Ultieme Plesk -hostingaccount, kun je de hoofdmap wijzigen die dit domein gebruikt. Dit zal de map wijzigen die je secundaire domein gebruikt voor zijn websites.

Opmerking: weet je niet wat voor soort hosting je hebt? Je kunt dat vinden in je accountinstellingen .

1. Klik op je Plesk -startpagina naast het domein dat je wilt wijzigen op Hostinginstellingen .
    1. Niet in Plesk? Meld je aan bij je GoDaddy-account.
    2. Klik op Webhosting.
    3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    4. Klik Plesk-beheerder .
    5. Voer de hiervoor beschreven Stap 1 uit.
  2. Voer in het veld Documenthoofdmap het nieuwe pad voor dit domein in. Dit wordt de nieuwe hoofdmap voor je website.

Opmerking: als je al een toepassing voor dit domein hebt geïnstalleerd, kun je de hoofdmap van het domein niet wijzigen totdat de toepassing is verwijderd.

3. Klik onderaan de pagina op OK.

De secundaire domeinnaam verwijst nu naar de nieuwe map. Als je websitebestanden in de nieuwe map staan, wordt je website weergegeven wanneer je in een webbrowser naar je domein navigeert.

Volgende stappen

• Je kunt je oude websitebestanden verplaatsen naar de nieuwe hoofdmap voor documenten met Plesk -bestandsbeheer .
  • Je kunt ook een FTP -client gebruiken om je bestanden naar de nieuwe documentroot te verplaatsen.