SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Certificeringsinstantie Autorisatie (CAA) registreert fouten

Als je een SSL -certificaat aanvraagt bij GoDaddy , controleren we de DNS van je domein op een CAA -record (Certificate Authority Authorization) voordat het certificaat wordt afgegeven. Soms, wanneer deze CAA -controle plaatsvindt, wordt deze foutief weergegeven, zelfs als er geen CAA -record aanwezig is. Als we een foutmelding krijgen, kunnen we niet nagaan of we een certificaat kunnen afgeven voor het betreffende domein, omdat er mogelijk CAA -records aanwezig zijn die uitgifte verbieden, maar die vanwege de fout niet zichtbaar zijn.

Weergegeven foutResolutie
Er bestaat een DNS CAA -record voor domein (en) coolexample.com die de afgifte van dit certificaat verbiedt.Neem contact op met je DNS -provider om het CAA -record te laten verwijderen. Zodra dit is verdwenen, vraagt u het certificaat opnieuw aan.
SERVFAILDit wordt meestal veroorzaakt door een storing met je gezaghebbende naamserver. Laat je DNS -provider controleren of je een SOA (Start of Authority Record) hebt ingesteld op al je naamservers. Zodra dit is opgelost, vraagt u het certificaat opnieuw aan.

Meer informatie