GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Zeg mijn GoDaddy Studio PRO -abonnement op

Je kunt je GoDaddy Studio PRO- of Teams -abonnement op elk moment annuleren. Zodra je factureringsperiode is afgelopen, heb je weer een gratis GoDaddy Studio -account.

Opmerking: als je alleen de GoDaddy Studio -app verwijdert, wordt je abonnement niet geannuleerd - er worden nog steeds kosten in rekening gebracht.

Volg de stappen voor je platform om je GoDaddy Studio PRO -abonnement te annuleren.

Je kunt je GoDaddy Studio PRO -abonnement opzeggen via de app Apple Instellingen.

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op je Apple ID.
  3. Selecteer Abonnementen .
  4. Vind GoDaddy Studio en selecteer het.
  5. Selecteer onderaan het scherm Abonnement annuleren .

Vanuit de Google Play Store:

1. Open de Google Play Store -app.
  2. Selecteer je profielfoto in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Betalingen en abonnementen .
  4. Selecteer Abonnementen .
  5. Selecteer GoDaddy Studio .
  6. Selecteer onderaan de pagina Abonnement opzeggen en bevestig je annulering.

Vanuit de GoDaddy Studio -app:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen Android Instellingen .
  3. Selecteer onder Beheren Mijn abonnement .
  4. Scroll naar beneden en selecteer Abonnement annuleren .

Je kunt je webabonnement op GoDaddy Studio annuleren via je GoDaddy -account.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -account .
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek van het scherm je profielnaam of hetInstellingen Android Profielpictogram .
  3. Selecteer Verlengingen en facturering in het menu dat wordt weergegeven.
  4. Vink het vakje links van het product aan dat je wilt annuleren.
  5. Selecteer bovenaan de pagina de optie Verlenging annuleren .
  6. Bevestig de annulering door nogmaals Verlenging annuleren te selecteren.

Als je je abonnement eenmaal hebt opgezegd, heb je er nog steeds toegang toe voor de duur waarvoor je al betaald hebt.