Annuleer de overdracht van een domeinaccount

Je kunt een lopende domeinaccountoverdracht annuleren voordat de ontvanger deze accepteert en het domein in je huidige account houden. Als je de accountoverdracht annuleert, wordt het domein niet geannuleerd en de contactgegevens van het domein worden ook niet gewijzigd.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-overdrachtenpagina. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Zorg ervoor dat je de knop Uitgaande overdrachten hebt geselecteerd en je op het tabblad Verzoek verzonden staat.
    selecteer het tabblad verzonden verzoek
  3. Selecteer het selectievakje naast de domeinaccountoverdrachten die je annuleert. Of selecteer het selectievakje naast Domein en kies vervolgens Alles selecteren .
  4. Selecteer Overdracht annuleren .
    selecteer de knop Overdracht annuleren
  5. Bevestig de annulering door opnieuw Overdracht annuleren te selecteren.

We annuleren de accountoverdracht onmiddellijk, maar het kan tot 15 minuten duren voordat je account de wijzigingen weergeeft.