Help

Web & Classic Hosting Help

Can I view traffic statistics for my website (Web & Classic Hosting)?

Our Web Hosting accounts do not offer statistics generated at the Web server level. If you upgrade to a Linux (cPanel) or Windows (Plesk) Shared Hosting plan, you can view traffic statistics for your sites.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.