SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

CAA -records gebruiken met je SSL -certificaat

Een certificaatautorisatie (CAA) -record kan worden gebruikt om aan te geven welke certificaatautoriteiten (CA's) certificaten voor uw domeinen mogen uitgeven. CAA -records maken ook meldingsregels voor wanneer een certificaat wordt aangevraagd bij een CA die niet is toegestaan door de domeineigenaar.

CAA -recordcontrole

Wanneer je een SSL -certificaat aanvraagt bij GoDaddy, controleren wij de DNS van je domein op een CAA -record. Als er geen record aanwezig is, gaat uw certificaat verder met het uitgifteproces. Als je een SSL -certificaat aanvraagt voor een domein dat een CAA -record heeft en GoDaddy in dat record staat, zetten we het uitgifteproces voort. Als er iets anders dan of starfieldtech.com op dat record staat, kunnen we het certificaat niet aan je verstrekken. Het certificaat wordt geweigerd en er wordt automatisch een e -mail verzonden naar de aanvrager en het e -mailadres op het CAA -record.

Een CAA -record maken

Je kunt een CAA -record maken bij je DNS -host om te beperken welke CA's een SSL -certificaat voor je domeinen kunnen uitgeven. Neem hiervoor contact op met je DNS -provider en laat ze of starfieldtech.com vermelden in het CAA -record.

Meer informatie