Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Budgettering voor je website

Deze video deelt de kosten die nodig zijn om je website in gebruik te nemen.

Er zijn drie hoofdkosten die variëren afhankelijk van de functies en functionaliteit en je comfortniveau om het zelf te doen versus iemand te betalen om het voor je te doen:

  • De domeinnaam
  • Ontwikkelen en onderhouden van de site
  • Website -hosting

Er zijn twee manieren waarop je je website kunt bouwen:

  • Een alles-in-één-bundel met websitebouwer
  • Webhosting

Welke optie je ook kiest, doe je onderzoek om te bepalen wat er is inbegrepen. Sommige extra kosten kunnen een domeinnaam of websitebeveiliging omvatten.

Als je een bundel krijgt, moet je ervoor zorgen dat de websitebouwer die je kiest alle functies van je site aankan op basis van je zakelijke behoeften.

Als je niet zeker weet wat je nodig hebt, moet je mogelijk een professional inhuren. Het inhuren van een professional kan erg handig zijn als je geen tijd hebt om te leren hoe je het zelf moet doen of als je een heel complexe of aanpasbare site hebt, of beide.

De prijzen voor een professional variëren en als je die weg kiest, zorg er dan voor dat je weet waarvoor je betaalt. Is je domein inbegrepen? Hosting? Zijn de kosten inclusief onderhoud en updates? Dit zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden bij het budgetteren van je site.

En er is geen eenvoudig antwoord. Hoeveel je website kost, hangt af van je persoonlijke voorkeur: de visie die je hebt voor je site!


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.