Bronbeperkingen

Je cPanel-hosting heeft een maximum hoeveelheid bronnen die gebruikt kunnen worden, zodat geen enkel account op een Gedeelde hosting-server invloed heeft op de ervaring van andere klanten.

Gedeelde hosting

Gedeelde hostingpakket Gratis proefversie 1 en Starter Betaalbaar Deluxe Ultiem Maximum
CPU (beschikbare kernen) 1 1 1 2 2
Geheugen/RAM (MB) 512 512 512 1000 2000
I/O (KB/sec) 1000 1000 1000 1000 2000
Invoerprocessen
(gelijktijdige connecties)
100 100 100 125 150
NProcs
(aantal beschikbare verwerkingseenheden)
115 115 115 140 165
Bestanden (inodes) 250.000 250.000 250.000 250.000 250.000
Schijfruimte 30 GB 100 GB Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Maximum aantal e-mailaccounts 10 100 500 Onbeperkt Onbeperkt

1 Abonnementen met een gratis proefversie kunnen niet worden geüpgraded. Je moet het account met de gratis proefversie annuleren. Daarna moet je een nieuw Gedeelde hostingaccount met cPanel aanschaffen en instellen.

Opmerking: Alle Gedeelde hostingabonnementen met cPanel zijn beperkt tot 500 SMTP relays per uur en 30 gelijktijdige MySQL-connecties.

Zakelijke hosting

Als je een Zakelijke hosting met cPanel hebt, heb je meer bronnen voor je websites en toepassingen. In tegenstelling tot gedeelde hosting zijn de bronniveaus in Zakelijke hosting gebaseerd op je type abonnement.

Zakelijke hostingabonnementen Starten Verbeteren Groeien Uitbreiden Gevestigd Volwassen
CPU (beschikbare kernen) 1 2 3 4 4 4
Geheugen/RAM (GB) 2 4 6 8 16 32
Schijfruimte (GB) 1 60 90 120 150 240 480
SSL-certificaat Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen

1 Waarschuwing: Laat voor optimale prestaties en stabiliteit altijd 20% van de maximum schijfruimte beschikbaar voor bovenliggende systeemsoftware. Als je dit niet doet, kan dit technische problemen als gevolg hebben. Je kunt op ieder moment upgraden als je meer schijfruimte nodig hebt.

Opmerking: Alle Zakelijke hostingabonnementen met cPanel zijn beperkt tot 500 SMTP relays per uur en 200 gelijktijdige MySQL-connecties.

Deze bronnen zijn niet beperkt in Zakelijke hosting met cPanel:

• Invoerprocessen
  • Schijfactie (I/O)
  • Bestanden (inodes)