Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Breng de laatste wijzigingen aan

Stap 6 van de Verplaats een beheerde WordPress -site naar een onbeheerde WordPress -accountreeks .

Verplicht: Je hebt een teksteditor nodig om de benodigde wijzigingen in dit SQL -bestand aan te brengen. Er zijn veel teksteditors van derden beschikbaar, we raden Notepad ++ aan . Bewerk het bestand niet in een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word.

Beheerde WordPress gebruikt een voorvoegsel van een willekeurige tabel voor de database. Om je site te laten werken op de nieuwe host, moet je hetwp-config.php op je nieuwe host, zodat het overeenkomt met het databasevoorvoegsel in het SQL -databasebestand dat in stap 5 is geïmporteerd.

1. Maak verbinding met je nieuwe hostingaccount via een bestandsbeheerder of een FTP -client zoals Filezilla . Elke hostingprovider heeft een voorkeursmethode om dit te doen. Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen, vraag dan je nieuwe hostingprovider om instructies.
  2. Zoek hetwp-config.php bestand en bewerk het. Als je FileZilla gebruikt, selecteer je het bestand, klik je met de rechtermuisknop en selecteer je Weergeven/Bewerken .
  3. Werk het$table_prefix . Je moet het voorvoegsel hebben na het importeren van het SQL -databasebestand in De database van je site importeren . Formuliervoorbeeld, als je voorvoegselwp_yourPrefix_ .
    Voorheen: $ table_prefix = 'wp_'; Na: $ table_prefix = 'wp_yourPrefix_';
  4. Als je klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen, sla je het bestand op. Als je FileZilla gebruikt, accepteer dan de overschrijfwaarschuwing in FileZilla om het bestand op je nieuwe host te vervangen.
  5. Test je site om te zien of deze naar behoren werkt.

Volgende stappen

Als je het domein samen met de sitemigratie wijzigt, moet je zoeken en vervangen in de database.

• Als je nieuwe onbeheerde hostingaccount bij ons hebt, volg je de instructies in Zoek en vervang voor WordPress met SSH.
  • Als je nieuwe onbeheerde hostingaccount bij een andere hostprovider is, raadpleeg je de bijbehorende documentatie voor instructies.