Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Breid je mailinglijst uit op Managed WordPress Ecommerce

Een belangrijk onderdeel van het runnen van een webwinkel met WooCommerce is de mogelijkheid om met je klanten te communiceren door een mailinglijst te starten. Met een mailinglijst kun je updates, productaankondigingen en verkopen delen met abonnees (klanten en potentiële klanten) die hebben gevraagd om meer van je te horen.

Verplicht: Follow-Ups is een premium WooCommerce-extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce of als een zelfstandige aankoop.

Follow-ups gebruiken met WooCommerce is een eenvoudige manier om e-mailmarketingfunctionaliteit toe te voegen en alles te beheren vanuit je WooCommerce-beheerdersdashboard!

Je kunt op meerdere plaatsen op je site aanmeldingsformulieren toevoegen zodat klanten zich kunnen aanmelden.

  • Wanneer je e-mails van het type marketing of nieuwsbrief verstuurt, moet je toestemming van abonnees verkrijgen. De eenvoudigste manier om dit online te doen, is via een registratieformulier.
  • Je kunt aanmeldingsformulieren toevoegen aan de koptekst, voettekst, zijbalk, landingspagina of zelfs een pop -upformulier.
  • Gebruik een stimulans om iemand aan te moedigen zich te abonneren, zoals een gratis download, wedstrijd of zelfs een coupon.

Een mailinglijst kan worden gebruikt om een band met je winkel op te bouwen en zo de loyaliteit van je merk aan te moedigen en je omzet te verhogen. Denk altijd na over welke informatie je naar je lijst kunt sturen die waardevol voor hen is. Misschien beperk je e -mails tot één keer per week of wissel je promotionele e -mails af met andere waardevolle inhoud.

Praktische tips:

  • Voeg een afmeldlink toe aan alle e -mails om het gemakkelijk te maken voor abonnees die van je lijst willen worden verwijderd. Je lijst is het meest waardevol als je geabonneerde abonnees hebt. Het gaat niet alleen om de cijfers.
  • Abonnees willen weten: wat heb ik eraan? Als je dit in gedachten houdt bij het maken van je aanmeldingsformulieren en je nieuwsbriefinhoud, kun je succes boeken met je mailinglijst.

Verwante stappen

Meer informatie