Help

Bouw mijn website

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Verkrijg de essentiële zaken voor een online aanwezigheid

Je hebt je domeinnaam, maar weet niet zeker wat je hierna moet doen. Deze video laat drie manieren zien om je nieuwe domeinnaam te gebruiken: maak een website voor je domein, koppel je domein aan Facebook of LinkedIn, of maak een e -mailaccount voor je domein.

Waarom iedereen een website kan bouwen

Gebruiksvriendelijke tools zoals Websites + Marketing Websitebouwer en Webwinkel elimineren de complexiteit van het kennen van websitecoderingstalen zoals HTML, CSS en JavaScript.

Maak kennis met Websites + Marketing Websitebouwer

Je eigen website maken is eenvoudiger dan je denkt. Deze video biedt een overzicht van Websites + Marketing Websitebouwer en laat zien hoe eenvoudig het is om een goed uitziende site te bouwen en op internet te krijgen.

Gebruik je domein om een e-mailaccount te maken

Ontdek hoe je een e-mailaccount maakt op basis van je eigen domein. Een op een domein gebaseerd e-mailaccount komt professioneel over en vergroot je geloofwaardigheid. Lees het volledige artikel.

Meer Aan de slag


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.