Webbouwer Help

Boek online afspraken vanaf Facebook en Instagram

Geef de zichtbaarheid van je bedrijf een boost door mogelijke klanten de kans te geven om je services te boeken vanuit Facebook en Instagram.

Bevestig voordat je begint dat je site is gekoppeld aan Facebook. Als je geen Facebook-pagina hebt, kun je er tijdens het proces één aanmaken. Vervolgens begin je dit proces opnieuw om de pagina te koppelen.

Als je Instagram gebruikt, moet je ook bevestigen dat je je Bedrijfsprofiel op Instagram en je Facebook-account aan elkaar hebt gekoppeld, en dat je je site aan Instagram hebt gekoppeld.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de site waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer Instellingen vanuit het Dashboard, en selecteer vervolgens Facebook Booking. Als je in Websitebouwer zit, gebruik je het menu van Websitebouwer in de linkerbovenhoek om terug te gaan naar het Dashboard.
    ALTEXT
  4. Selecteer Doen.
  5. Verifieer dat je verder wilt gaan met je account, of meld je aan bij een ander account.
  6. Selecteer je pagina waaraan je wilt koppelen.
  7. Machtig GoDaddy om bedrijfsfuncties op je pagina in te schakelen.
  8. Kies en verifieer de site van GoDaddy die aan de pagina gekoppeld wordt.
  9. Als je klaar bent, ga je naar je Facebook-pagina om je services te bekijken.

Op Instagram zie je alleen de knop Boeken als je je account in de app op een telefoon of tablet bekijkt. De knop Boeken wordt niet weergegeven als je je account in een browser op een desktop of laptop bekijkt.

De eerste drie services die op je pagina Services vermeld staan, worden weergegeven op je Facebook-pagina. Rangschik je services opnieuw als je de weergegeven services wilt wijzigen. Als je je eerste drie services wijzigt, kan het tot een uur duren voordat de Facebook-pagina is bijgewerkt.

De sectie Over op je Facebook-pagina kan aan iedere website gekoppeld worden. Dit kan een andere link zijn dan de knop Nu boeken.