Blokkeer IP -adressen van mijn Linux -hostingaccount

Gebruik de IP -blokkering in cPanel om te voorkomen dat IP -adressen toegang krijgen tot je Linux -hostingaccount.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina in het gedeelte Beveiliging op IP -blokkering .
  5. In een IP-of Range veld toevoegen, voert u het IP-adres of bereik dat u wilt blokkeren en klik vervolgens op Toevoegen.