Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Blogposts maken

In een blogpost schrijf je inhoud op basis van een onderwerp of trefwoorden, maak je deze op en voeg je een foto toe. Het enige dat je nog hoeft te doen, is nu publiceren of plannen voor later. Weet je niet zeker wat je moet zeggen? Conceptversies worden automatisch opgeslagen, dus noteer snel een idee en maak het af als je klaar bent. Vergeet niet om een blogsectie aan je website toe te voegen om de berichten weer te geven.

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het gebruik van een blog voor je bedrijf .

 1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
 2. Schuif naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
 3. Ga op je Dashboard naar Marketing en vervolgens naar Blog .
 4. Selecteer Post maken .
 5. Nu is het tijd om je post te schrijven!
  • Begin met de titel. Het moet zowel het sleutelwoord voor je idee bevatten als je lezers een idee geven van de voordelen die het lezen van je artikel oplevert. Je titel moet minder dan 65 tekens lang zijn.
  • Voeg tekst toe. Schrijf op een gemoedelijke toon en gebruik kopteksten om ideeën te scheiden. Markeer tekst om je tekst op te maken en te koppelen.
  • Met je cursor in het tekstgedeelte, gebruik je de + om afbeeldingen, video of een scheidingslijn toe te voegen. Voeg een stockfoto of video toe, of een van je eigen afbeeldingen of video's. Meer informatie over het maken van een professioneel ogende afbeelding .
  • Voeg je uitgelichte afbeelding toe. Het wordt niet alleen weergegeven in je bericht, maar ook in het bloggedeelte van je website.
  • Kies een categorie of voeg een nieuwe categorie toe. Met categorieën kun je meerdere blogs op je site maken.

  Opmerking: Om een scheidingslijn te verwijderen, selecteer je de lijn en druk je op de Backspace- of Delete -toets op je toetsenbord.

 6. Als je klaar bent om je bericht met de wereld te delen, selecteer je Publiceren of Publicatiedatum instellen . Wanneer het bevestigingsvenster wordt weergegeven, kun je Post weergeven selecteren om te zien hoe het eruit ziet voor de bezoekers van je blog.

Meer informatie

Best practices voor blogposts

Deze video's maken deel uit van de instructiereeks voor het gebruik van een blog voor je bedrijf .