Blogposts maken

Your website's blog feature lets you write a new post, format it, add a photo, and publish it right away. Or, if you still thinking about what to say, just jot down an idea. Since even drafts are saved automatically, you can finish it when you're ready and publish it then. (The blog feature supports only English.)

Opmerking: Voordat je begint met het schrijven van blogposts, moet je er eerst voor zorgen dat er een paginasectie aan je website is toegevoegd waar je de posts kunt weergeven. Zie Een blog op mijn website hosten.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Edit/Edit Site (Bewerken / Site bewerken).
  3. Klik op het paneel My Blog (Mijn blog).
    klik op blog blog
  4. Klik op New Post (Nieuwe post) in het venster Blog Posts (Blogposts).
    klik op knop New Post (Nieuwe post)
  5. Begin door op Type Your Title (Typ je titel) te klikken en voer hier je titel in.
    titel en tekst invoeren
  6. Om de hoofdtekst van je post te schrijven, klik je op regel Start typing (Begin met typen) en voer je je tekst in.
  7. Om een tekst vorm te geven of een hyperlink eraan toe te voegen, selecteer je de tekst. Nu verschijnt er een taakbalk. Deze gebruik je om de actie uit te voeren die je nodig hebt.
    geselecteerde tekst vormgeven of koppelen
  8. Wanneer je op Enter/Return drukt om een nieuwe paragraaf te beginnen, kun je gewoon doorgaan met het typen van meer tekst. Ook kun je op het zichtbare plusje klikken om een foto of een horizontale scheidingslijn toe te voegen.
    foto of scheidingslijn toevoegen
  9. Klik in de Image Library (Afbeeldingsbibliotheek) op het tabblad Uploaded Images (Geladen afbeeldingen) om een van je eigen afbeeldingen te gebruiken. Of klik op het tabblad Stock Images (Afbeeldingenvoorraad), voer een relevante zoekterm in en klik op Search (Zoeken) om een bijpassende, gratis afbeelding uit de voorraad te vinden.
    eigen afbeelding laden of uit voorraad kiezen
  10. Wanneer je een afbeelding ziet die je wilt gebruiken, klik je op het groene vinkje en vervolgens op Insert Images (Afbeeldingen invoegen). De afbeelding wordt toegevoegd aan de blogpost.
  11. Wanneer je post klaar is om met de wereld gedeeld te worden, klik je op Publish (Publiceren).
    post is klaar om te publiceren