Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Blogposts maken

Op de blog van je website kun je nieuwe posts schrijven, formatteren, een foto toevoegen en deze meteen publiceren. Weet je niet wat je moet zeggen? Concepten worden automatisch opgeslagen. Schrijf een idee dus snel op en werk het uit als je hier aan toe bent.

Een beetje extra begeleiding nodig? Krijg deskundig advies over contentplanning van een GoDaddy -gids.

Verplicht: Voordat je begint met het schrijven van blogposts, moet je een blogsectie toevoegen aan je website om de posts weer te geven. Zie Een blog aan mijn website toevoegen.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Klik bovenaan de pagina op het tabblad Website.
  4. Klik op Site bewerken.
  5. Klik op Beheren in het deelvenster Mijn blog.
    klik op de knop Mijn blog
  6. Klik in het venster Blog beheren op Post maken .
    klik op de knop Post maken
  7. Begin door op Hier je titel invoeren te klikken en voer je eigen titel in.
    voer titel en tekst in

Opmerking: de blogtitel mag niet langer zijn dan 65 tekens.

8. Om de hoofdtekst van je post te schrijven, klik je op regel Start typing (Begin met typen) en voer je je tekst in.
  9. Om een tekst op te maken of te koppelen, selecteer je deze. Er verschijnt een werkbalk die je kunt gebruiken om toe te passen wat je nodig hebt.
    blogtekst bewerken
  10. Als je op Enter/Return drukt om een nieuwe alinea te beginnen, kun je doorgaan met typen om meer tekst toe te voegen. Of klik op het plusteken dat wordt weergegeven om een foto, video of horizontale scheidingslijn in te voegen.

Opmerking: Als u een verdeler die u wilt verwijderen toe te voegen, klikt u op de scheidslijn aan het en drukt u op de Backspace of Delete-toets op het toetsenbord te selecteren.

foto of scheidingslijn invoegen
  11. Klik in de mediabibliotheek op het tabblad Mijn uploads om een van je eigen afbeeldingen te gebruiken. Of klik op het tabblad Stock Beelden, voert u relevante zoekwoorden en klik op vergrootglas knop om vind aanverwante vrije beelden.
    upload eigen foto of kies voorraad
  12. Als je een afbeelding hebt gevonden die je wilt gebruiken, klik je erop om een vinkje toe te voegen en klik je op Invoegen . De afbeelding wordt toegevoegd aan de blogpost.
  13. Als je er klaar voor bent om je post met de wereld te delen, klik je op Publiceren. Als het bevestigingsvenster wordt weergegeven, kun je op Post weergeven klikken om een voorbeeld van de post te bekijken.