E-mailmarketing van GoDaddy Help

Bijlagen toevoegen aan campagnes

GoDaddy Email Marketing ondersteunt geen traditionele e-mailbijlagen, maar je kunt nog steeds bestanden delen met je ontvangers.

Waarom kan ik geen bijlagen toevoegen aan mijn campagnes?

Dat is omdat bijlagen de mogelijkheid dat je e-mails in het postvak van je ontvangers komen aanzienlijk kunnen verlagen. Bulk-e-mails met traditioneel bijgevoegde bestanden komen waarschijnlijk in de map Ongewenste e-mail terecht. Er zijn veel gevallen bekend waarbij bijlagen worden gebruikt om malware te verspreiden, dus campagnes die bijlagen bevatten worden waarschijnlijk gemarkeerd als ongewenste e-mail door ISP's (internetserviceproviders) en e-mailclients.

Sturen van bestanden naar je abonnees zonder deze als bijlage toe te voegen

Store your file somewhere online (such as your own website), and generate a public link to that file.

Sla je link op met... Link genereren
OneDrive (Office 365 vanGoDaddy)
  1. OneDrive openen
  2. Het bestand uploaden
  3. Klik op Delen
  4. Klik op Link ontvangen
  5. Klik op Link maken
Online-opslag (E-mail werkruimte) Een openbare link kopiëren
Google Docs Deel een link naar een bestand
Dropbox Deel link

Volgende stap

Vervolgens plak je de gegeneerde link in je campagne. Je kunt je bestand linken naar: