Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bieden op GoDaddy Auctions® -domeinen

Dien aanbiedingen in of bied op domeinen met GoDaddy Auctions & reg ;. Je hebt een GoDaddy Auctions & reg; lidmaatschap om biedingen te plaatsen op verlopen domeinen of 7-daagse veilingen.

  • Bieden : Voer een startbod in en geef het maximale bedrag op dat je op een domein wilt bieden. Onze Proxy -biedingsservice biedt het kleinst mogelijke bedrag dat nodig is om de hoogste bieder te worden, en vervolgens wordt je bod automatisch verhoogd met de vereiste minimale bodverhoging telkens wanneer je overboden wordt, totdat je je maximale biedingsbedrag bereikt.
  • Aanbiedingen indienen : Dien één biedingsbedrag per domein in. De verkoper wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht en heeft zeven dagen de tijd om je bod te accepteren of te weigeren. A GoDaddy Veilingen & reg; lidmaatschap is niet vereist voor het indienen van aanbiedingen.

Om een volmachtbod te plaatsen, bied je het hoogste bedrag dat je wilt. De proxy biedt alleen een hoger bod dan het huidige hoogste bod met de laagst mogelijke bodverhoging. Als dat bod vervolgens wordt verhoogd, blijft je proxybod proberen de andere bieders te overbieden totdat je limiet is bereikt.

Er is geen speciale interface om een proxybod in te voeren. Voor domeinen die in aanmerking komen voor proxybiedingen, is er geen Nu kopen -prijs of aanbieding beschikbaar. Je moet bieden op een traditionele veiling, zoals een 7-daagse veiling of een verlopen veiling, en degene met het hoogste bod aan het einde wint.


De onderstaande tabel geeft een overzicht van de parameters rond de regels voor het verhogen van het minimum bod, en alle prijzen worden weergegeven in Amerikaanse dollars. Als je bijvoorbeeld een domein ziet staan dat in een veiling wordt vermeld (op vervaldag, voordelige of 7-daagse openbare veilingen) en de prijs is $ 12,-, dan moet je $ 17 bieden. Als een domein wordt vermeld op $ 1100, moet je $ 1125 bieden.

Huidige prijs US $ (huidige hoogste biedingsbedrag) Volgende bodverhoging US $
$ 5 - $ 499,99 $ 5
$ 500 - $ 999,99 $ 10
$ 1.000 - $ 2.499,99 $ 25
$ 2.500 - $ 4.999,99 $ 50
$ 5.000 - $ 9.999,99 $ 100
$ 10.000 - $ 24.999,99 $ 250
$ 25.000 - $ 49.999,99 $ 500
$ 50.000+ $ 1000
Nabestelde domeinen
  • Nabestelling geplaatst op een domein voordat deze is verlopen : We kunnen je nabestellingskosten gebruiken om het openingsbod op het domein te plaatsen. Als je een domein nabestelt dat al is opgenomen in GoDaddy Auctions & reg; en er zijn geen biedingen voor, je nabestelling wordt gebruikt om het domein te kopen.
  • Bieden en iemand overbieden: Je ontvangt een overbieding en krijgt de kans om een hoger bod te plaatsen. Om te voorkomen dat je wordt overboden en je domein kwijtraakt, kun je een proxybod plaatsen of online blijven tot de veiling afloopt.
  • Win het domein : je ontvangt het domein en een eenjarige verlenging ervoor. We verhuizen het domein binnen 45 dagen naar je account. De huidige registrant kan het domein echter terugvorderen tijdens deze respijtperiode van 45 dagen. Als de huidige registrant het domein verlengt, stellen we je op de hoogte en kun je je nabestelling toepassen op een ander domein of een terugbetaling aanvragen bij ons supportteam.

Verwante stappen

Meer informatie