GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bieden op GoDaddy Auctions® -domeinen

Dien aanbiedingen in of bied op domeinen met GoDaddy Auctions & reg ;. Je hebt een GoDaddy Auctions & reg; lidmaatschap om biedingen te plaatsen op verlopen domeinen en gewaardeerde domeinen.

 • Bieden : Voer een startbod in en geef het maximale bedrag op dat je op een domein wilt bieden. Onze Proxy -biedingsservice biedt het kleinst mogelijke bedrag dat nodig is om de hoogste bieder te worden, en vervolgens wordt je bod automatisch verhoogd met de vereiste minimale bodverhoging telkens wanneer je overboden wordt, totdat je je maximale biedingsbedrag bereikt.
 • Aanbiedingen indienen : Dien één biedingsbedrag per domein in. De verkoper wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht en heeft zeven dagen de tijd om je bod te accepteren of te weigeren. A GoDaddy Veilingen & reg; lidmaatschap is niet vereist voor het indienen van aanbiedingen.

Om een volmachtbod te plaatsen, bied je het hoogste bedrag dat je wilt. De proxy biedt alleen een hoger bod dan het huidige hoogste bod met de laagst mogelijke bodverhoging. Als dat bod vervolgens wordt verhoogd, blijft je proxybod proberen de andere bieders te overbieden totdat je limiet is bereikt. Het plaatsen van een proxybod is bindend en kan niet worden geannuleerd.

Er is geen speciale interface om een proxybod in te voeren. Voor domeinen die in aanmerking komen voor proxybiedingen, is er geen Nu kopen -prijs of aanbieding beschikbaar. Je moet bieden op een traditionele veiling, zoals een 7-daagse veiling of een verlopen veiling, en degene met het hoogste bod aan het einde wint.


De onderstaande tabel geeft een overzicht van de parameters rond de regels voor het verhogen van het minimum bod, en alle prijzen worden weergegeven in Amerikaanse dollars. Als je bijvoorbeeld een domein ziet dat in een veiling wordt aangeboden (met vervaldatum of met een prijs) en de prijs is $ 12,-, dan moet je $ 17 bieden. Als een domein wordt vermeld op $ 1100, moet je $ 1125 bieden.

Huidige prijs US $ (huidige hoogste biedingsbedrag)Volgende bodverhoging US $
$ 5 - $ 499,99 $ 5
$ 500 - $ 999,99 $ 10
$ 1.000 - $ 2.499,99 $ 25
$ 2.500 - $ 4.999,99 $ 50
$ 5.000 - $ 9.999,99 $ 100
$ 10.000 - $ 24.999,99 $ 250
$ 25.000 - $ 49.999,99 $ 500
$ 50.000+ $ 1000

De meeste domeinen die na 2 mei 2005 bij ons zijn geregistreerd en verlopen zijn, worden automatisch vermeld op GoDaddy Auctions & reg; 26 dagen na hun vervaldatum. Domeinen die verlopen zijn bij Partnerregistrars worden ook vermeld op GoDaddy Auctions & reg;. De huidige registrant kan het domein tot 30 dagen na de vervaldatum terugvorderen. We annuleren de veiling en betalen alle toepasselijke betalingen terug als de huidige registrant het domein verlengt of de partnerregistrant het niet kan leveren.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen & reg; account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  selecteer domein
 2. Selecteer Verloopt in het menu Populaire zoekopdrachten .
 3. Voer in het veld Bod/aanbieding invoeren van het gewenste domein het biedingsbedrag in. Als je veilingsaccount niet is geverifieerd , ben je beperkt tot het indienen van twee biedingen voor in totaal US $ 1.500. Nu kopen -vermeldingen geven dit veld niet weer.
 4. Selecteer Doorgaan met controleren om je bod te bevestigen of te verhogen.
 5. Selecteer dat je de universele servicevoorwaardenovereenkomst hebt gelezen en hiermee instemt, de GoDaddy -veilingen & reg; Lidmaatschapsovereenkomst en de prijsstructuur voor GoDaddy -veilingen & reg; .
 6. Selecteer Verzenden om je bod in te voeren. Heb je een foutmelding ontvangen over een ongeldige of ontbrekende landcode? Zorg ervoor dat je een land hebt geselecteerd in je accountinstellingen voordat je een bod uitbrengt.

Biedingen die op het laatste moment van de veiling worden ingediend, kunnen deze verlengen, zodat potentiële kopers de mogelijkheid hebben om te bieden vóór het einde van de veiling. Zodra je je domein hebt gewonnen, moet je binnen 48 uur betalen .


Volg domeinen op GoDaddy Auctions & reg; met de kijklijst. Bekijk de huidige prijs, de vraagprijs, het aantal biedingen dat op domeinen is geplaatst en de eindtijd van de veiling.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen & reg; account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  selecteer domein
 2. Domeinen toevoegen:
  1. Zoek naar het Auctions -domein dat je wilt bekijken.
  2. Selecteer het domeinBekijk lijst oogpictogram Kijkoogpictogram om toe te voegen aan je kijklijst.
 3. Biedingen weergeven en plaatsen:
  1. Selecteer in Biedlijst Kijken .
  2. Voer in de kolom Bod/Aanbieding van het domein je biedingsbedrag in.
  3. Selecteer dat je de universele servicevoorwaardenovereenkomst hebt gelezen en hiermee instemt, de GoDaddy -veilingen & reg; Lidmaatschapsovereenkomst en de prijsstructuur voor GoDaddy -veilingen & reg; .
  4. Selecteer Bod/aanbieding indienen .

 • Nabestelling geplaatst op een domein voordat deze is verlopen : We kunnen je nabestellingskosten gebruiken om het openingsbod op het domein te plaatsen. Als je een domein nabestelt dat al is opgenomen in GoDaddy Auctions & reg; en er zijn geen biedingen voor, je nabestelling wordt gebruikt om het domein te kopen.
 • Bieden en iemand overbieden: Je ontvangt een overbieding en krijgt de kans om een hoger bod te plaatsen. Om te voorkomen dat je wordt overboden en je domein kwijtraakt, kun je een proxybod plaatsen of online blijven tot de veiling is afgelopen. Als je het domein niet wint, blijft je nabestelling actief of kun je deze ook wijzigen in een ander domein .
 • Win het domein : je ontvangt het domein en een eenjarige verlenging ervoor. We verhuizen het domein binnen 15 dagen na de aankoopdatum naar je account. Als het domein echter is verlopen bij een partnerregistrant, kan de huidige registrant het binnen 45 dagen na de vervaldatum terugvorderen. Als de huidige registrant het domein verlengt, stellen we je op de hoogte en kun je je nabestelling toepassen op een ander domein of een terugbetaling aanvragen bij ons supportteam.

Verwante stappen

Meer informatie