Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bieden op GoDaddy Auctions® -domeinen

Dien aanbiedingen in of bied op domeinen met GoDaddy Auctions & reg ;. Je hebt een GoDaddy Auctions & reg; lidmaatschap om biedingen te plaatsen op verlopen domeinen of 7-daagse veilingen.

  • Bieden : Voer een startbod in en geef het maximale bedrag op dat je op een domein wilt bieden. Onze Proxy -biedingsservice begint met $ 5 meer dan het huidige biedingsbedrag. Vervolgens wordt je bod automatisch verhoogd met de minimale bodverhoging die vereist is elke keer dat je overboden wordt, totdat je je maximale bod hebt bereikt.
  • Aanbiedingen indienen : Dien één biedingsbedrag per domein in. De verkoper wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht en heeft zeven dagen de tijd om je bod te accepteren of te weigeren. A GoDaddy Veilingen & reg; lidmaatschap is niet vereist voor het indienen van aanbiedingen.

Om een volmachtbod te plaatsen, bied je het hoogste bedrag dat je wilt. De proxy biedt alleen een hoger bod dan het huidige hoogste bod met de laagst mogelijke bodverhoging. Als dat bod vervolgens wordt verhoogd, blijft je proxybod proberen de andere bieders te overbieden totdat je limiet is bereikt.

Er is geen speciale interface om een proxybod in te voeren. Voor domeinen die in aanmerking komen voor proxybiedingen, is er geen Nu kopen -prijs of aanbieding beschikbaar. Je moet bieden op een traditionele veiling, zoals een 7-daagse veiling of een verlopen veiling, en degene met het hoogste bod aan het einde wint.

Verwante stappen

Meer informatie