Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bieden op domeinen die je hebt gereserveerd

Als een domeinnaam die na 2 mei 2005 bij ons is geregistreerd verloopt, vermelden we deze op GoDaddy -veilingen & reg ;. Als je een nabestelling op de domeinnaam hebt geplaatst voordat deze is verlopen, kunnen we je nabestellingskosten gebruiken om het openingsbod op de domeinnaam te plaatsen. Als niemand anders een bod uitbrengt op de domeinnaam, leggen we deze vast en registreren deze voor je, onder voorbehoud van de rechten van de vorige eigenaar. Als iemand op de domeinnaam biedt, ontvang je een overbieding en krijg je de kans om een hoger bod te plaatsen, je nabestelling te verplaatsen naar een andere naam, of om restitutie aan te vragen bij ons supportteam.

Als je een domeinnaam nabestelt die al op GoDaddy -veilingen staat en er zijn geen biedingen voor, passen we je nabestelling toe om de domeinnaam te kopen.

Als je de domeinnaam wint, ontvang je het domein en een eenjarige verlenging ervoor. We verhuizen het domein binnen 45 dagen naar je account. De huidige registrant kan de domeinnaam echter terugvorderen tijdens de respijtperiode voor terugkoop. Als de huidige registrant de domeinnaam verlengt, stellen we je op de hoogte en kun je je nabestelling toepassen op een andere domeinnaam of een restitutie aanvragen bij ons supportteam.

Zie voor meer informatie over bieden op domeinnamenEerste biedingen of aanbiedingen doen op domeinen .

Zie voor meer informatie over het nabestellenWat gebeurt er nadat ik een domein heb gereserveerd?


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.