Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bieden op domeinen die je hebt gereserveerd

Als een domeinnaam die na 2 mei 2005 bij ons is geregistreerd verloopt, vermelden we deze op GoDaddy -veilingen & reg ;. Als je een nabestelling op de domeinnaam hebt geplaatst voordat deze is verlopen, kunnen we je nabestellingskosten gebruiken om het openingsbod op de domeinnaam te plaatsen. Als niemand anders een bod uitbrengt op de domeinnaam, leggen we deze vast en registreren deze voor je, onder voorbehoud van de rechten van de vorige eigenaar. Als iemand op de domeinnaam biedt, ontvang je een overbieding en krijg je de kans om een hoger bod te plaatsen, je nabestelling te verplaatsen naar een andere naam, of om restitutie aan te vragen bij ons supportteam.

Als je een domeinnaam nabestelt die al op GoDaddy -veilingen staat en er zijn geen biedingen voor, passen we je nabestelling toe om de domeinnaam te kopen.

Als je de domeinnaam wint, ontvang je het domein en een eenjarige verlenging ervoor. We verhuizen het domein binnen 45 dagen naar je account. De huidige registrant kan de domeinnaam echter terugvorderen tijdens de respijtperiode voor terugkoop. Als de huidige registrant de domeinnaam verlengt, stellen we je op de hoogte en kun je je nabestelling toepassen op een andere domeinnaam of een restitutie aanvragen bij ons supportteam.

Zie voor meer informatie over bieden op domeinnamenEerste biedingen of aanbiedingen doen op domeinen met GoDaddy -veilingen .

Zie voor meer informatie over het nabestellenWat gebeurt er nadat ik een domein heb gereserveerd?