Bieden op domeinen die binnenkort vervallen

Als een domeinnaam verloopt die bij ons is geregistreerd na 2 mei 2005, vermelden wij deze 25 dagen later automatisch voor een veiling op GoDaddy Auctions®. Je kunt op elke verlopende domeinnaam bieden die vermeld is op GoDaddy-veilingen.

De huidige registrant kan de domeinnaam terugkopen tot 30 dagen na de vervaldatum. Als de huidige registrant de domeinnaam verlengt, annuleren we de veiling en restitueren we eventuele biedingen.

Je kunt bieden op verlopen domeinen vanuit een webapp of je kunt de GoDaddy Investor -app gebruiken om verlopen veilingen op je mobiele apparaat bij te houden.

Bieden op domeinen die binnenkort vervallen met behulp van de webtoepassing

1. Meld je aan bij GoDaddy-veilingen.
  2. Selecteer in het menu Populaire zoekopdrachten de optie Verloopt.
  3. Zoek de domeinnaam waarop je wilt bieden.
  4. Voer in het veld Bod/aanbieding invoeren het biedingsbedrag in.

Opmerking: Dit veld wordt niet weergegeven voor de vermeldingen van Nu kopen.

5. Klik op Doorgaan naar Beoordeling.
  6. Bekijk je bod of verhoog het.
  7. Lees eventuele juridische overeenkomsten die worden getoond, door en ga ermee akkoord.
  8. Klik op Verzenden.

Bieden op domeinen die binnenkort vervallen met behulp van de mobiele app Investeerder

1. Log op je mobiele apparaat in op de app GoDaddy Investeerder.
  2. Tik op de domeinnaam waarop je wilt bieden.
  3. In het veld Je bod accepteer je het minimumbod dat al is ingevuld of voer je een automatisch bod in.
  4. Opmerking: Je automatische biedingsbedrag moet meer zijn dan het minimale biedingsbedrag.

5. Klik opBod plaatsen.

Volgende stap

Meer informatie

• Houd er rekening mee dat de huidige domeinregistrant het domein op elk moment kan verlengen tijdens de respijtperiode van de registerhouder. Als dit gebeurt, is het domein niet beschikbaar om te winnen via een veiling.