Bied lokaal ophalen aan

Je kunt klanten de mogelijkheid bieden om hun bestelling gratis of tegen betaling af te halen bij je winkel. Bied je klanten lokale afhaling per staat en/of postcode aan.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik in het linkermenu op WooCommerce , dat wordt uitgevouwen en extra opties biedt.
  3. Klik op Instellingen in het uitgebreide WooCommerce -menu.
  4. Klik op het tabblad Verzending aan de bovenkant van de pagina.
  5. In de sectie Shipping Zones, kiest u een bestaande verzending zone aan de lokale pick-up te bieden door te klikken op de naam van de zone.
  6. Opmerking: de stappen 6-9 zijn alleen van toepassing op het maken van een nieuwe verzendzone. Ga verder met stap 10 als je lokaal ophalen toevoegt aan een bestaande verzendzone.

7. (Optioneel) Klik in de sectie Verzendzones op de knop Verzendzone toevoegen.
  8. (Optioneel) Voer een naam in voor de nieuwe verzendzone in het vak Zone naam.
  9. (Optioneel) Selecteer in het gebied Zoneregio's de benodigde landen en/of regio's voor je nieuwe verzendzone.
  10. (Optioneel) Klik op de knop Wijzigingen opslaan.
  11. Klik op de Add verzendmethode knop.
  12. Selecteer in het pop-upvenster Lokaal ophalen in de vervolgkeuzelijst.
  13. Klik op de Add verzendmethode knop.
  14. Lokaal ophalen moet standaard zijn ingeschakeld. Klik op de tekst Lokaal ophalen om aanvullende instellingen te openen.
  15. Voer in het vak Titel in hoe je de lokale ophaalmethode op de kassapagina wilt noemen.
  16. Selecteer de juiste btw -status in de vervolgkeuzelijst.
  17. Voer optionele kosten in voor lokaal ophalen of laat deze op nul staan om gratis afhalen aan te bieden.
  18. Klik op de knop Wijzigingen opslaan.

Verwante stappen

Meer informatie

• Als je meer informatie wilt over verzendopties, bekijk dan de documentatie van WooCommerce.