Bewerk of verwijder een verzendzone

Het toevoegen van een verzendzone is een essentiële stap, omdat je geen verzendmethode kunt instellen voordat je een verzendzone hebt toegevoegd. Een verzendzone is een regio waarnaar u besluit uw producten te verzenden. Dienovereenkomstig moet je beslissen waar je een markt voor je producten vindt, afhankelijk van je bedrijf en je producten. In de volgende sectie wordt uitgelegd hoe u verzendzones kunt bewerken of verwijderen.

Ga als volgt te werk om een huidige verzendzone te bewerken of te verwijderen:

1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Ga naar WooCommerce en klik op Instellingen .
  3. Selecteer het tabblad Verzending en klik op Verzendzones .
  4. Zoek vervolgens de zonenaam die je wilt bewerken. Zodra je de muisaanwijzer op de titel van de zonenaam plaatst , worden de koppelingen "Bewerken" en "Verwijderen" weergegeven.
  5. Klik op "Bewerken" of Verwijderen .
    • Als je op Bewerken klikt, kun je de zonenaam, de zoneregio en de verzendmethoden wijzigen en je wijzigingen opslaan.
    • Als je ervoor kiest om te verwijderen, klik je op OK in het bericht dat verschijnt om te bevestigen en de zone wordt niet langer weergegeven in je instellingen.