Bewerk mijn aangepaste hostnamen

Bewerk je bestaande hostnamen om de huidige instellingen te wijzigen. Deze wijzigingen zijn van invloed op de gerelateerde naamserverinstellingen en alle domeinen die momenteel de bijbehorende naamservers gebruiken, worden beïnvloed door je wijzigingen. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je hostnamen verwijdert.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteeralt -naam voor de afbeelding Domeinbewerkingsopties naast je domein en selecteer vervolgens DNS bewerken . Mogelijk moet je naar beneden scrollen om de optie DNS bewerken te zien.
    screenshot met de optie voor het bewerken van dns
  3. Selecteer Hostnamen in het menu menupictogram Meer Meer.
    selecteer secundaire DNS
  4. Selecteer hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram naast de hostnaam die je wilt bewerken.
  5. Breng je wijzigingen aan en selecteer vervolgens Opslaan .

Opmerking: Je kunt geen hostnamen verwijderen die momenteel door een ander domein worden gebruikt. Elke wijziging die je aanbrengt, kan van invloed zijn op de werking van die domeinen. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je wijzigingen opslaat.

Gerelateerde stappen