Bewerk het SQL -bestand voor importeren

Verplicht: Je hebt een teksteditor nodig om de benodigde wijzigingen in dit SQL -bestand aan te brengen. Er zijn veel teksteditors van derden beschikbaar, maar we raden Notepad ++ aan voor dit platte tekstbestand.

Voordat je het SQL -bestand kunt importeren dat je in stap twee hebt geëxporteerd, moet je het bestand bewerken om regels te verwijderen die het importproces in de volgende stap verstoren.

1. Zoek het SQL -bestand dat je hebt gedownload naar je lokale bestandssysteem.
  2. Selecteer om het bestand te openen met de teksteditor van je keuze.
  3. Zoek de volgende regels en verwijder ze:
    - - Database: `r7n04293example` - CREATE DATABASE` r7n04293example` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci; GEBRUIK `r7n04293example`;
  4. Sla de wijzigingen op.