Help

Windows Hosting (Plesk) Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Bewerk FTP -gebruikers in Plesk -hosting

U kunt het wachtwoord en de werkmap voor FTP -gebruikers eenvoudig bewerken.

  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op FTP -toegang .

    Opmerking: Als je het pictogram niet ziet, klik je op Meer weergeven in het gedeelte voor de domeinnaam die je wilt gebruiken en vervolgens op FTP -toegang .

  6. Klik op de FTP -gebruiker die je wilt aanpassen.
  7. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op OK .

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.