Bewerk FTP -gebruikers in mijn Linux -hostingaccount

Gebruik de cPanel FTP -manager om het wachtwoord en de quota voor FTP -gebruikers in je Linux -hostingaccount te bewerken.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In de linker bovenhoek van het account dashboard op FTP Manager.
    selecteer ftp -manager
  4. Selecteer op de pagina FTP -accounts van cPanel in de sectie FTP -accounts , naast het FTP -gebruikersaccount dat je wilt bewerken, Wachtwoord wijzigen of Quota wijzigen .
  5. Breng je wijzigingen aan en klik vervolgens op Wachtwoord wijzigen of Quota wijzigen .