Bewerk een vooraf ingesteld profiel

Nadat je een vooraf ingesteld profiel hebt gemaakt , kun je de instellingen van het profiel bewerken. Nadat je je profielwijzigingen hebt opgeslagen, wordt elke toegewezen domeinnaam bijgewerkt om je instellingen consistent te houden.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer in het menu Instellingen Vooraf ingestelde profielen beheren
    vooraf ingestelde profielen beheren
  3. Selecteer een bestaand vooraf ingesteld profiel dat je wilt bewerken.
  4. Bewerk eventuele huidige instellingen in de beschikbare velden.
  5. Als je klaar bent met aanpassen, klik je op Opslaan .

Meer informatie

• Organiseer je domeinen nog verder met Mappen.