Bewerk een video in GoDaddy Studio

Nadat je een video hebt toegevoegd , kun je het videoformaat, de rotatie, de lengte en meer bewerken.

Opmerking: Op dit moment is videobewerking alleen beschikbaar in de mobiele app GoDaddy Studio.

Om een bestaande video te bewerken:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en tik vervolgens op het project waaraan je wilt werken.
  3. Tik op de video die je wilt bewerken.
  4. Tik in de banner die wordt weergegeven op Bewerken om de bestaande video aan te passen, op Trimmen om de lengte van je video te verkorten of op Vervangen om de video te verwijderen en een andere toe te voegen.
    Bewerk de banner in de GoDaddy Studio mobiele app
    Als je ervoor kiest om te bewerken, kun je in het menu onder aan het scherm:
    • Voeg een filter toe
    • Pas instellingen aan zoals belichting, contrast, verzadiging en warmte
    • Wijzig de grootte van de video
    • Pas de dekking aan (hoe solide of doorzichtig je video is)
    • Draai de video
    • Voeg een tint toe
    • Verplaats de video pixel voor pixel naar de plek waar je hem wilt hebben
    • Mix de video met andere elementen in je project
    Om je bewerkingen toe te passen, tik je op hetalt -naam voor de afbeelding vinkje in de rechterbovenhoek.
    Voeg een video toe
  5. Selecteer bovenaan het scherm om de positie van de videolaag te wijzigenGoDaddy Studio -lagenpictogram iOS lagen . Tik aan de rechterkant van de laag met de video en houd vastGoDaddy Studio -lagenpictogram iOS selectie en sleep de laag vervolgens naar een nieuwe positie.

Opmerking: De volgorde waarin lagen in de lagenstapel verschijnen, geeft aan waar elk deel van het ontwerp op je canvas verschijnt. De bovenste laag bevindt zich vooraan.

6. Als je tekst wilt toevoegen aan je video, tik je in het menu onder aan het scherm op Tekst . Voeg je tekst toe en tik op hetalt -naam voor de afbeelding vinkje in de rechterbovenhoek. Gebruik het menu onder aan het scherm om je tekst op de gebruikelijke manier te bewerken.

7. Voeg een video toe

Gerelateerde info

Meer info