Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bewerk een TXT -record

Bewerk een TXT -record op elk moment als je de instellingen moet bijwerken die worden gebruikt om het domeineigendom te verifiëren, SSL -verificatie te voltooien of beleid voor afzenders van e -mail te maken, zoals SPF -records en DMARC -beleid. Een TXT -record (afkorting van text record) is een informatieve DNS -record die wordt gebruikt om een tekstreeks te koppelen aan een hostnaam of een andere naam.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
 2. Selecteeralt -naam voor de afbeelding Domeinbewerkingsopties naast je domein en selecteer vervolgens DNS bewerken . Mogelijk moet je naar beneden scrollen om de optie DNS bewerken te zien.
  screenshot met de optie voor het bewerken van dns
 3. Selecteerscreenshot van het pictogram voor het bewerken van een dns -record Bewerk naast het TXT -record dat je bewerkt.
 4. Bewerk de gegevens voor je TXT -record:
  • Naam : De hostnaam voor de record. Typ @ om het TXT -record op je hoofddomein te plaatsen of voer een voorvoegsel in, zoals mail .
  • Waarde : De tekstreeks voor het TXT -record. Dit wordt meestal geleverd door je SSL-, hosting- of e -mailprovider. TXT-records hebben een maximale tekenlimiet van 1024 en alleen UTF-8-tekens worden ondersteund.
  • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
 5. Selecteer Opslaan om je wijzigingen te voltooien.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Verwante stap

Meer informatie