Bewerk een TXT -record

Bewerk een TXT -record op elk moment als je de instellingen moet bijwerken die worden gebruikt om het domeineigendom te verifiëren, SSL -verificatie te voltooien of beleid voor afzenders van e -mail te maken, zoals SPF -records en DMARC -beleid. Een TXT -record (afkorting van text record) is een informatieve DNS -record die wordt gebruikt om een tekstreeks te koppelen aan een hostnaam of een andere naam.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer Bewerken naast het TXT -record dat je bewerkt.
  5. Bewerk de gegevens voor je TXT -record:
    • Naam : De hostnaam voor de record. Typ @ om het TXT -record op je hoofddomein te plaatsen of voer een voorvoegsel in, zoals mail .
    • Waarde : De tekstreeks voor het TXT -record. Dit wordt meestal geleverd door je SSL-, hosting- of e -mailprovider. TXT-records hebben een maximale tekenlimiet van 1024 en alleen UTF-8-tekens worden ondersteund.
    • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
  6. Selecteer Opslaan om je wijzigingen te voltooien.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.