Bewerk een subdomein

Bewerk een subdomeinrecord in je DNS -zonebestand . Subdomeinen gebruiken een domeinvoorvoegsel, zoals blog .coolexample.com , als een A -record om naar een IP -adres te verwijzen. Als je een subdomein wilt bewerken dat naar een domeinnaam verwijst, moet je een CNAME bewerken .

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer Bewerken naast het A -recordsubdomein dat u bewerkt.

Opmerking: kan het record niet worden bewerkt? Controleer deze instellingen of producten:
    • Heb je Zichtbaarheid voor zoekmachines? Onze GoDaddy -gidsen om je te helpen bij het bewerken van het record.
    • Is doorsturen ingeschakeld op het domein? Verwijder het doorsturen om het record te kunnen bewerken.
    • Is het domein gekoppeld aan een site van een derde partij (bijv. Squarespace of LinkedIn)? Bezoek die site om deze te verbreken of verwijder de verbinding om het bewerken van de record mogelijk te maken.
    • Is een firewall ingeschakeld in Websitebeveiliging? Bewerk je IP -adres naar het juiste IP -adres voor je hostingaccount.

5. Bewerk de gegevens voor het subdomein van uw A -record:
    • Naam : De hostnaam of het voorvoegsel voor het subdomein. Voer bijvoorbeeld blog in om het subdomein blog.mycoolnewbusiness.com voor coolexample.com te maken.
    • Waarde : het IP -adres voor je subdomein. Dit is meestal het IP -adres van je hostingaccount.
    • TTL : Hoe lang de server informatie in cache moet plaatsen. De standaardinstelling is 1 uur.
  6. Selecteer Opslaan om je wijzigingen te voltooien.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.