Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bewerk een SPF -record

Bewerk een bestaand SPF -record , een type TXT -record, op je domein om je e -mailbezorgingsregels te wijzigen. Met SPF -records kan worden vastgesteld welke e -mailservers e -mail mogen verzenden namens uw domein.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
 2. Selecteeralt -naam voor de afbeelding Domeinbewerkingsopties naast je domein en selecteer vervolgens DNS bewerken . Mogelijk moet je naar beneden scrollen om de optie DNS bewerken te zien.
  screenshot met de optie voor het bewerken van dns
 3. Selecteerscreenshot van het pictogram voor het bewerken van een dns -record Bewerk naast de TXT (SPF) -record die je bewerkt. Onthoud dat SPF -records een type TXT -record zijn.
 4. Bewerk de gegevens voor je SPF -record:
  • Naam : De hostnaam voor de record. Typ @ om het SPF -record op je hoofddomein te plaatsen, of voer een voorvoegsel in, zoals mail .
  • Waarde : De SPF -regel die moet worden toegepast. Voer bijvoorbeeld v = spf1 mx -all in om aan te geven dat e -mails van je mailserver zijn toegestaan en niet van anderen. SPF-records mogen uit minder dan 512 tekens bestaan en alleen UTF-8-tekens worden ondersteund.
  • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
 5. Selecteer Opslaan om je wijzigingen te voltooien.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Gerelateerde stappen

Meer informatie