Bewerk een SPF -record

Bewerk een bestaand SPF -record , een type TXT -record, op je domein om je e -mailbezorgingsregels te wijzigen. Met SPF -records kan worden vastgesteld welke e -mailservers e -mail mogen verzenden namens uw domein.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren onder Aanvullende instellingen .
  4. Selecteer Bewerken naast de TXT (SPF) -record die je bewerkt. Onthoud dat SPF -records een type TXT -record zijn.
  5. Bewerk de gegevens voor je SPF -record:
    • Naam : De hostnaam voor de record. Typ @ om het SPF -record op je hoofddomein te plaatsen, of voer een voorvoegsel in, zoals mail .
    • Waarde : De SPF -regel die moet worden toegepast. Voer bijvoorbeeld v = spf1 mx -all in om aan te geven dat e -mails van je mailserver zijn toegestaan en niet van anderen. SPF-records mogen uit minder dan 512 tekens bestaan en alleen UTF-8-tekens worden ondersteund.
    • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
  6. Selecteer Opslaan om je wijzigingen te voltooien.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Gerelateerde stappen