Bewerk een NS -record

Bewerk uw bestaande aangepaste NS -records om de instellingen te wijzigen voor een specifiek subdomeinvoorvoegsel dat naar een andere set naamservers verwijst. We configureren automatisch NS -records die nodig zijn voor je standaard DNS wanneer je DNS beheert met GoDaddy, en deze records kunnen niet worden gewijzigd. Met aangepaste NS -records kunt u DNS voor het subdomein op een afzonderlijke DNS -service beheren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer Bewerken naast het NS -record dat je bewerkt.
  5. Bewerk de gegevens voor je NS -record:
    • Naam : De hostnaam van het voorvoegsel van het subdomein waarnaar u verwijst.
    • Waarde : De naamserver waarnaar u het subdomeinvoorvoegsel wilt laten verwijzen.
    • TTL : Hoe lang de server informatie in cache moet plaatsen. De standaardinstelling is 1 uur.
  6. Selecteer Opslaan om je wijzigingen te voltooien.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.